spa stockholm city kontaktsajter

Night Swim. Vinterns mysigaste söndags treat coming up! Söndagen den 28 januari öppnar vi upp spa efter stängning och välkomnar er till en helt magisk upplevelse på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Helt enkelt ett  Saknas: kontaktsajter. Spaweekend i Stockholm. Då vi finns på Clarion Hotel Sign's åttonde våningsplan så har vi alla möjligheter att kombinera en weekend med både spa och övernattning – mitt i centrala Stockholm. Ring oss gärna på 98 10 eller spana in våra hotellpaket här >>  Saknas: kontaktsajter. Mitt i vår pulserande huvudstad, bland Stockholms takåsar, kan ni ta ett dopp i vår uppvärmda rooftop pool, bada bastu eller koppla av en stund i loungen. Kvalitetstid med någon nära, lyxig egentid eller en härlig dag med vännerna – vi ser till att ta hand om er på bästa sätt vid alla tillfällen. Ibland förvandlas vårt spa till en  Saknas: kontaktsajter.

Spa stockholm city kontaktsajter - sensuell massage

Ett dopp i den uppvärmda poolen och ett glas bubbel passar perfekt som en start på det nya året eller varför inte något mysigt att göra under mellandagarna. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Stockholms takåsar. spa stockholm city kontaktsajter

Spa stockholm city kontaktsajter - match

Företagsfest, vigsel, mingel eller födelsedagsfirande? Hela spa eller delar av det går att abonnera för olika arrangemang och festligheter året om och våra projektledare kommer se till att det blir en oförglömlig upplevelse för alla närvarande! Välkommen till vårt nya gym, ritat av husarkitekten Wingårdhs, med de senaste maskinerna från Technogym och  ett stort hållbarhetsfokus. Mitt i vår pulserande huvudstad, bland Stockholms takåsar, kan ni ta ett dopp i vår uppvärmda rooftop pool, bada bastu eller koppla av en stund i loungen. Kvalitetstid med någon nära, lyxig egentid eller en härlig dag med vännerna – vi ser till att ta hand om er på bästa sätt vid alla tillfällen. Ibland förvandlas vårt spa till en  Saknas: kontaktsajter. Night Swim. Vinterns mysigaste söndags treat coming up! Söndagen den 28 januari öppnar vi upp spa efter stängning och välkomnar er till en helt magisk upplevelse på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus, skön musik och endless te och scones till vår magnifika utsikt över Stockholms takåsar. Helt enkelt ett  Saknas: kontaktsajter. Spaweekend i Stockholm. Då vi finns på Clarion Hotel Sign's åttonde våningsplan så har vi alla möjligheter att kombinera en weekend med både spa och övernattning – mitt i centrala Stockholm. Ring oss gärna på 98 10 eller spana in våra hotellpaket här >>  Saknas: kontaktsajter.

Videos

Centralbadet SPA Stockholm 放松 휴식

One thought on “Spa stockholm city kontaktsajter”

  1. You have hit the mark. It seems to me it is good thought. I agree with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *