stockholms bästa thai manlig massör

Samruai Thai Massage: Bästa thai massagen - Se 49 omdömen, 9 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, Thailand. Vi har upp till 20 års erfarenhet av traditionell thai massage i Thailand, varav en med 16 års praktik i Taiwan. Våran lokal finns på bästa läget i Kungsholmen. Våra behandlingar lämpar sig. Våra thailändska massörer samt kroppsterapeuter har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 20 års erfarenhet av traditionell thaimassage i Thailand.

Stockholms bästa thai manlig massör - sexiga

Happy ending på det vore trevligt men inget krav. Jag är fräsch och trevlig. Detta är såklart möjligt Mycket snack om Happy Endings när det kommer till thai oljemassage. Vad har . Tjejerna som är där verkar helt vanliga, de har barn hemma i Thailand och försöker tjäna ihop så de kan resa hem och försörja sin familj på kuppen. Anonym Men jag vet iallafall att det finns en manlig thaimassör i e-sports4u.eu hettar till hos massören (se hit, ni som jobbar som. Jindawan Thaimassage Norsbacken 14, Stockholm. Jindawan Beauty & Nagelmanikyr Thaimassage har inte bara Stockholms bästa öppettider utan även toppbehandlingar där du är i fokus. Deras diplomerade massö. Välkommen till Sabai Thaimassage. Start · Om oss · Prislista · Friskvårdsbetalning · Presentkort · Behandlingar · För företag · Vår butik · Vägbeskrivning · Länkar · Kontakt · Personal. Massage är viktigt för både kropp och själ. Det är en utmärkt behandlinsform och för att behandla muskelrelaterade sympton som e-sports4u.eu

Videos

Klassisk Svensk Massage Stockholm

Stockholms bästa thai manlig massör - leksaker för

Skulle nog bli struligt med fulla typer en fredagsnatt som bestämt och odiskret vill ha sina behov tillfredställda Har läst att söder skulle vara något sorts mecka, men tror inte det stämmer. Finns här någon som är sugen? Bara mina egna tanker. Kroppsmassage är en mycket effektiv behandlingsform för att motverka olika problem, också i förebyggande syfte.

One thought on “Stockholms bästa thai manlig massör”

  1. It is a pity, that now I can not express - there is no free time. But I will be released - I will necessarily write that I think on this question.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *